Az animált videó a nyerő megoldás

Az emberek szeretik az animált videókat, mert ezek az eszközök kreatív és érdekes módját kínálják az információk és az üzenetek átadásának. Időt és erőforrást spórolnak a mai rohanó világban, mert nem kell elolvasniuk egy-egy hosszabb szöveget, henem játékos és könnyed tartalomfogyasztást tesz számukra lehetővé.

Ebben a blog bejegyzésben megvizsgáljuk az animált videó alapú hirdetésekben rejlő lehetőségeket, és bemutatjuk néhány kapcsolódó munkánkat, amelyek demonstrálják az animált videók elkészítésében megszerzett tapasztalatainkat.

Miért szeretjük az animált videókat?

Az animált videók számos előnye van az élőszereplős videókkal szemben, például:

 • Vonzóbb vizuális élmény: Az animált videók lehetővé teszik, hogy a alkotóként szinte bármit megjeleníthessünk és ábrázoljunk, amit csak el tudunk képzelni. Ez lehetővé teszi az izgalmas és lenyűgöző vizuális élmények létrehozását, amelyek sokkal vonzóbbá teszik az animált videóinkat.
 • Rugalmasság: Az animált videók lehetővé teszik a kreatív koncepciók megvalósítását, akár élőszereplős forgatásokkal kivitelezhetetlen ötletekről van szó. Az animáció lehetővé teszi számunkra, hogy új és izgalmas módon meséljünk történeteket és hozzunk létre különleges élményeket.
 • Szórakoztatóbb: Az animált videók könnyedek és szórakoztatóak.

A gyógyszer útja – Jacsomedia 2020

A mozgókép könnyebben értelmezhető

A mozgókép az emberek számára könnyebben értelmezhető, mint más médiumok, mert a mozgókép az emberi agy működésére és érzékelési mechanizmusaira épít. Az emberi agy nagy része vizuális információk feldolgozására specializálódott, és a mozgókép különösen hatékonyan használja ki ezt az érzékelési képességet.

A mozgókép lehetővé teszi az információk gyorsabb és hatékonyabb átvitelét, mert a mozgóképben számos információ van összegyűjtve egyszerre. Az emberek könnyen megértik a mozgóképet, mert az életből ismert helyzeteket és eseményeket mutat be, amelyek könnyen értelmezhetőek. A mozgóképben a szín, a hang és a mozgás ötvözése a valóságos élményeket közelíti meg, ami segít az embereknek érzelmi és érzelmi kapcsolatot kialakítani a látottakkal.

ConfigCat, feature flag solutions – Jacsomedia 2023

Hogyan használhatod fel az animált videót?

Az animált videók sokféle módon felhasználhatók az üzleti életben. Néhány példa:

 • Marketing és hirdetés: Az animált videók kiváló eszközök a termékek és szolgáltatások bemutatására, az üzenetek és az értékek közvetítésére, és az ügyfélbázis növelésére.
 • Okítás és oktatás: Az animált videók kiváló oktatási eszközök lehetnek, mert segítségükkel a bonyolult fogalmak és folyamatok könnyen érthetővé válhatnak. Az animációk segítségével az oktatás hatékonyabb és interaktívabb lehet.
 • Szórakoztatás: Az animált videók kiváló szórakoztatási eszközök lehetnek. A szórakoztató animációk, például a rövidfilmek vagy a videójátékok, népszerűek az emberek körében, és széles körben elterjedtek a közösségi médiában.
 • Belső kommunikáció: Az animált videók segítségével hatékonyan lehet kommunikálni az üzleti szervezetek belső kommunikációjában. Az animációk segítségével az üzenetek és az információk könnyebben megérthetővé és emlékezetessé válhatnak.
 • Tájékoztatás és közösségi szolgáltatás: Az animált videók segítségével tájékoztatni lehet az embereket az aktuális eseményekről, a szolgáltatásokról, az álláslehetőségekről, és sok más fontos információról. Az animációk segítségével az információk könnyen eljuthatnak a közönséghez, és jobban megérthetővé válhatnak.

Looking for a feature flag solution? – Jacsomedia 2023

Animált videó hirdetések a YouTube-on

A YouTube kiváló felület arra, hogy megjelenjenek az animált hirdetések. A Google Ads és a YouTube kollaborációjának köszönhetően széles közönséget érhetsz el animált videó alapú hirdetéseiddel. A Youtube-on való hirdetés animációs videókkal számos előnnyel járhat, amelyek közül néhány a következő:

 • Figyelemfelkeltő: Az animációs videók szórakoztatóak, színpompásak és kreatívak lehetnek, ami vonzza a felhasználók figyelmét, és segít téged, hogy kiemelkedj a tömegből.
 • Könnyen megosztható: Az animációs videók könnyen megoszthatóak, és terjeszthetőek a közösségi média platformokon keresztül. A megosztások és a lájkok növelik a videók nézettségét, így a céljaid hatékonyabban érhetőek el.
 • Rugalmas: Az animációk lehetővé teszik az abszurd és a fantáziai elemek beillesztését is, ami szórakoztatóbbá teheti a videókat.
 • Érzelmi hatás: Az animációk lehetővé teszik az érzelmek és az érzések könnyebb kifejezését, és hogy jobban emlékezzenek a videódra és rád.
 • Célcsoport specifikus: Az animációs videók segítségével könnyen célzott hirdetéseket készíthetünk számodra, amelyek megfelelnek a különböző célközönségek igényeinek és preferenciáinak.

What is ConfigCat? – Jacsomedia 2023

Hogyan hirdethetsz a YouTube-on?

A YouTube-on számos különböző hirdetési típus áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a célzott közönségre szabott hirdetések készítését. Néhány közülük:

 • TrueView hirdetések: Ez a hirdetési típus a YouTube alapvető hirdetési formátuma. A TrueView hirdetések lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a hirdetés megjelenése után néhány másodperc múlva tovább ugorhassanak a videóra, ha nem érdekli őket a hirdetés. A hirdetők csak akkor fizetnek, ha a felhasználók legalább 30 másodpercig nézik a hirdetést.
 • Skippable in-stream hirdetések: Ezek a hirdetések a YouTube videók elején, közepén vagy végén jelennek meg, és általában legfeljebb 6 másodpercből álló „skip” lehetőséget biztosítanak. A hirdetők csak akkor fizetnek, ha a felhasználók legalább 30 másodpercig nézik a hirdetést.
 • Non-skippable in-stream hirdetések: Ezek a hirdetések a YouTube videók elején, közepén vagy végén jelennek meg, és nem tartalmaznak lehetőséget az átugrásra. Általában legfeljebb 15 másodpercből állnak, és a felhasználók kénytelenek megnézni az egész hirdetést. A hirdetők minden megjelenítésért fizetnek.
 • Bumper hirdetések: Ez a típusú hirdetés a legfeljebb 6 másodpercből álló rövid videókból áll, amelyeket a felhasználók nem ugorhatnak át. A Bumper hirdetések általában a YouTube videók elején vagy végén jelennek meg, és a hirdetők minden megjelenítésért fizetnek.
 • Display hirdetések: Ezek a hirdetések a YouTube videók mellett jelennek meg, és lehetővé teszik a hirdetők számára, hogy azonnal elérjék a célközönséget. A Display hirdetések általában kép-, szöveges vagy gif hirdetések.
 • Overlay hirdetések: Az overlay hirdetések az aktuális videó fölé kerülnek, és általában 20%-os átlátszósággal rendelkeznek, hogy a felhasználók továbbra is láthassák a videót.

Válassz minket, és elkészítjük animált videó alapú hirdetéseidet

A teljes folyamatot kézben tartjuk. A tervezéstől a grafikai megjelenítésen keresztül a narráció és a feliratozáson át a teljes animációs kivitelezést képesek vagyunk levezényelni. A kész anyagot ezután feltöltjük a YouTube csatornádra, és megtervezzük a hirdetési mechanizmusokat, majd konfiguráljuk a Google Ads felületén a videó hirdetéseket.

Neked nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni az előnyeit annak, amikor egy komplex tudással rendelkező digitális ügynökség elvégzi helyetted a szükséges feladatokat.

Ügyfeleink számos okból választják a Jacsomedia Digitális Ügynökséget, ha animált videó alapú hirdetést szeretnének készíteni a YouTube felületére. Kreatív csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az animált videók tervezése, készítése és terjesztése terén.

Ügynökségünk személyre szabott megoldásokat kínál a számodra, hogy az animált videóid kiemelkedőek legyenek, és hatékonyan kommunikálják az üzeneteidet. Hatékony projektmenedzsmentet és átlátható tervezési és marketing folyamatokat biztosítunk. számodra. Válassz minket, válaszd a Jacsomedia Digitális Ügynökséget!

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba
Jacsó Péter Tivadar tulajdonos, multitalent

Jacsó Péter Tivadar
tulajdonos, multitalent
Jacsomedia Digitális Ügynökség

Szívesen olvasnál ehhez a cikkhez hasonló bejegyzéseket havi rendszerességgel?

Ha a válaszod igen, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi azon leszünk, hogy időről időre bemutassuk neked a legfontosabb szakmai innovációkat, híreket, érdekességeket a digitális piacon.

Oszd meg ezt a történetet!