Komplex megoldások kiállítóknak

Egy nem rég elkészült kiállítási referenciánkat mutatom most be, amelyet a PMT Szerszámgép Zrt. részére volt szerencsénk megalkotni. A feladat érdekessége, hogy a teljes stand kialakítása, a megtervezéstől a kivitelezésen át egészen a kiállítási játék fejlesztéséig mind a mi feladatunk volt.

A kiállítási stand

A Hungexpon megrendezett „Az ipar napjai 2023” néven futó kiállításra terveztünk egy teljesen új standot a megrendelő számára. A korábbi hagyományos Syma elemekből összeállított stand helyett egy sokkal elegánsabb, egyedi tervezésű kiállítási standot álmodtunk meg, ahol a tágas terekben jobban tudnak érvényesülni a kiállított professzionális termékek.

PMT Kiállítási Stand Terv

A stand megtervezése

Az ügyféllel történő egyeztetés után megszületett a kiállítótér koncepciója. Az elemeket 3D-s látványtervben prezentáltuk. Így sokkal jobban átlátható és könnyebben el lehet képzelni, hogy milyen arányokkal, és milyen elrendezésben fognak felépülni a stand elemei.

Ezután az arculati kézikönyvnek megfelelően a stand elemeire ráterveztük a vállalat vizuális megjelenését és a legfőbb üzeneteket. Az iterációk során a megjelenés elnyerte végső formáját, és elkezdődhetett a gyártási folyamat. A kinyomtatott grafikákat a dekoratőr csapat elhelyezte az elemeken. Amíg a stand készült, mi a standaktivitás fejlesztésével foglalatoskodtunk.

Grafikai tervek

Kiállítási standaktivitás

A stand egyik attrakciója az élőben demonstrált ipari robot mellett az általunk biztosított rendezvénymarketing aktivitás volt. A játék célja, hogy a standhoz csábítsuk a látogatókat és edukatív játékunk segítségével jobban megismerjék a vállalat termékeit és szolgáltatásait. A játék lehetőséget biztosít egy könnyedebb kapcsolatfelvételre és ez által történő lead generálásra.

A kiállítási játék egy érintőképernyős memória játék kombinálása egy kvízzel. A játékos megkeresi a párokat, és közben válaszol a feltett kérdésekre. A játék végére sok hasznos információt megtudhat a vállalatról.

Az eredmény

Tekintsd meg a helyszínen készített videó összefoglalónkat, ami bemutatja, hogy milyen lett a végeredmény. Mi nagyon büszkék vagyunk rá.

Minden egy kézben

Ha tetszett a bemutatott referencia, akkor bízd ránk kiállítási standod kialakítását a megtervezéstől a kivitelezésen át egészen az egyedi megjelenést biztosító kiállítási standaktivitásig. Évtizedes szakmai tapasztalatunkkal 2006 óta állunk a rendelkezésedre. Válaszd a Jacsomedia Digitális Ügynökséget. Kérj ajánlatot a következő rendezvényedre most!

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba
Jacsó Péter Tivadar tulajdonos, multitalent

Keresnyei Zsófi
helyettes ügyvezető
Jacsomedia Digitális Ügynökség

Szívesen olvasnál ehhez a cikkhez hasonló bejegyzéseket havi rendszerességgel?

Ha a válaszod igen, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi azon leszünk, hogy időről időre bemutassuk neked a legfontosabb szakmai innovációkat, híreket, érdekességeket a digitális piacon.

Oszd meg ezt a történetet!