VEEVA closed loop marketing

Az e-detailer eszközök megkerülhetetlenek az egészségügyben való kommunikációban. A Veeva standard technológiai megoldásnak számít és mi több éve tanúsított Veeva partnerként fejlesztünk e-detailer prezentációkat, valamint emellett más platformokon is képesek vagyunk CLM megoldások előállítására.

E-detailer fejlesztés tanúsított Veeva CLM ügynökséggel

A Veeva cég megoldásaival teljesen leuralja az orvos kommunikációs piacot. Mi ehhez alkalmazkodva évek óta tanúsított Veeva CLM és Approved Email ügynökségként fejlesztünk tartalmakat a Veeva keretrendszerére. A munkáink megfelelnek a legmagasabb standard elvárásoknak, mivel ismerjük a keretrendszer adottságait, és limitációit egyaránt.

Veeva CLM Certificate

E-detailer, az orvos edukációs eszköz

Az e-detailing kifejezést arra használjuk leginkább, amikor valamilyen elektronikus eszközön — jellemzően táblagépen — megjelenített interaktív oktatási vagy promóciós anyaggal folytat valaki edukációt. A gyógyszergyárak orvos- és patikalátogatói ilyen e-detailing rendszereket használnak az orvosokkal való kommunikáció során. Kifejezetten hasznos lehet az FMCG kereskedelmi támogatására is.

Az e-detailing tehát egyfajta prezentáció vagy termékbemutató, amelynek hardver eszköze egy laptop, táblagép vagy más okos eszköz. Szoftveres oldalról pedig az e-detailer keretrendszer által biztosított infrastruktúra és bemutató anyagok teszik teljessé. Fontos megemlíteni, hogy ez egy direkt kommunikációs eszköz amely egy személyes vizit során kerül felhasználásra. A látogató felkeresi az ügyfelet, és szemtől szemben végzi az edukációs vagy értékesítési folyamatot.

E-detailing

A Veeva tanúsítvány előnyei

A tanúsítvány évente rendszeres megújítást követel, és ez arra késztet bennünket, hogy évről évre tökéletesítsük a tudásunkat és felelevenítsük a tanultakat, így folyamatosan képben vagyunk a Veeva által kínált megoldások legfrissebb lehetőségeivel kapcsolatban. Saját playground hozzáféréssel rendelkezünk, így a munkát házon belül képesek vagyunk elkészíteni és tesztelni, így csakis kifogástalan végeredmény kerülhet be ügyfeleink Veeva Vault fiókjába.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet e-detailer fejlesztési szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Tartalom tervezés és guideline-ok

Az e-detailer egy speciális prezentációs folyamatban használt eszköz, ahol a látogatónak rövid idő áll a rendelkezésére, hogy bemutasson az orvos számára olyan szakmai tartalmakat, melyekkel befolyásolhatja a későbbi döntéseit.

Egy ilyen esetben rendkívül célratörő, látványos és akár gamifikációs elemekben is gazdag tartalomra van szükség, ami leköti az orvos figyelmét, és segít a látogatónak abban, hogy átadhassa a szakmai üzenetét.

Az e-detailer tervezés során követjük a Veeva által megfogalmazott guideline elveket, hogy minél emlékezetesebb, és hatásosabb prezentációkat készíthessünk ügyfeleink részére.

Closed loop marketing

Az orvoslátogatás során a cél egy úgynevezett closed loop marketing modell megvalósítása. Ez azt jelenti, hogy a látogató bemutat egy anyagot az orvosnak, az orvos reagál rá, ezáltal (interakciók regisztrálása) összegyűjtünk róla adatokat. Az adatokat kiértékeljük, az analizációs szakaszban, majd a következő látogatásra egyéni, testre szabott információkkal, optimalizált tartalommal keresheti majd fel a látogató így valósítva meg a teljes kört.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet e-detailer fejlesztési szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

E-detailer megoldások

Különböző keretrendszerekre készítünk CLM prezentációkat, hiszen az alapjuk a közös nyelv, a HTML+CSS+JavaScript.

Veeva

A legismertebb szakmai standardot és a legnagyobb lefedettséget a Veeva CLM jelenti, így erre szakosodtunk.

Shaman go

A Veeva CLM tartalomfejlesztés egy alternatív megoldása a Shaman Go segítségével előállított prezentáció. Amennyiben rendelkezel Shaman Go hozzáféréssel, akkor szívesen segítünk az e-detailer anyagaid előállításában.

Agnitio

Az úttörő megoldás az Agnitio volt, és máig megőrizte fontos szerepét az iparágban. Mi is ezzel a keretrendszerrel ismerkedtünk meg elsőre, és továbbra is vállaljuk CLM prezentációk fejlesztését ebben a keretrendszerben.

Presmate

A Presmate egy hazai fejlesztésű CLM rendszer, melynek disztribútoraiként vagyunk jelen a piacon. Ha egy olyan keretrendszert használnál, ami rugalmas és költséghatékony megoldásokat kínál, akkor a Presmate CLM-et neked találták ki.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet e-detailer fejlesztési szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Érdekel a hatékony látogatói prezentáció?

Még egy rövid könyvet is írtunk a hatékony látogatói prezentációval kapcsolatban. Ismerd meg az e-detailer fejlesztés legfontosabb szabályait, lehetőségeit, és eszközeit. Építsd fel a saját történetedet, használd fel az interaktív lehetőségeket, és alkoss olyan látogatói prezentációt, amelyik megragadja a hallgatóságod figyelmét, és segít elérni sales és marketing céljaidat.

Ha még új vagy az e-detailing témakörben, és nem tudod pontosan, hogyan használható a sales és marketing tevékenység hatékonyságának növelésére, vagy szeretnéd a jelenleg is alkalmazott látogatói technikádat magasabb szintre emelni és érdekelnek azok a szabályok és összefüggések, amelyek alkalmazásával magasabb konverziót érhetsz el, akkor ez a könyv remek útmutató lesz a számodra.

Tudtad? Írtam egy könyvet a hatékony látogatói prezentációk készítéséről, ami segítségedre lehet az e-detailer (CLM) tervezésének fázisában. Ha érdekel, most ingyenesen letöltheted az alábbi linkről.