Approved és reptrigered email

Az orvoslátogatók fontos kommunikációs eszköze a Veeva által kifejlesztett approved email. Azokban az időszakokban, amikor nem megvalósítható a személyes jelenlét, egy jól célzott email marketing kampány kiváló segítséget nyújthat a marketing célok megvalósításához.

Email marketing kampányok csúcsra járatva

A Veeva újra feltalálta az email marketing kampányokat. Ha ez nem is igaz teljesen, mégis napjaink orvos kommunikációjában jelentősen megnőtt az email marketing jelentőssége. Az approved email számos jó tulajdonsága mellett az egyik legfontosabb előnye, hogy biztonságossá teszi a kommunikációt azáltal, hogy a kiküldhető tartalmak előzetesen átmennek a jóváhagyáson.

Egyedi üzenetek, testre szabott megoldások

Tanúsított Veeva approved email előállító ügynökségként nagy mennyiségben készítünk reptrigered emaileket ügyfeleink számára. Ismerjük a Veeva keretrendszer tulajdonságait és limitációit. Fontosnak tartjuk, hogy minden eszközre optimalizált és látványos edm leveleket hozzunk létre, amelyek nagy hatékonysággal képesek a marketing üzenetek célba juttatására.

Az edm levelek a closed loop marketing rendszer elemeiként jelentek meg. A céljuk az volt, hogy a látogatások között személyre szabott levelekkel tarthassa fent az orvoslátogató az érdeklődést. A személyes látogatások korlátozása miatt azonban elsődleges kommunikációs formává léptek elő. Az approved email nagy előnye, hogy úgy küldhet ki a látogató vele edm levelet, hogy korlátozott mértékben személyes megszólítást használhat és előre összeállított tartalmi blokkokból állíthatja össze a tartalmat. A fogadó így azt érezheti, hogy az üzenet direkt neki íródott, így nagyobb eséllyel konvertál és olvassa el a levelet, vagy kattint a neki szánt interaktív tartalmakra.

Veeva approved email

A Veeva approved email fejlesztésben jelentős tapasztalatra tettünk szert az elmúlt időszakban, így ismerjük a rendszer ergonómiáját és hatékonyan vagyunk képesek előállítani a rendszerkövetelményeknek megfelelő kódolású edm leveleket. Ha Veeva approved email tervezésre és fejlesztésre van szükséged, válaszd a tanúsított megoldást, válassz minket és mi megtámogatjuk a closed loop marketing kampányodat a szükséges email marketinggel.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet email marketing szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Email marketing más környezetekben

Ha nem használsz Veeva keretrendszert akkor is számos lehetőség áll a rendelkezésedre. Ha már használsz valamilyen más környezetet, pl.: Mailchimp email marketing platformot, akkor is nyugodtan fordulj hozzánk, mi elkészítjük az elektronikus leveleket, neked elég lesz megnyomni a küldés gombot.

Ne hagyd ki az email marketinget!

A jól összeállított levelező lista aranyat érhet. Ezek az emberek, akik megadták az email elérhetőségüket, sokkal könnyebben konvertálhatók, mint a hirdetésekből érkezett társaik. Segítünk a hatékony email marketing stratégia megalkotásában, kialakítjuk a levelező listádat és elkészítjük a leveleidet akár a tartalom megalkotásától a kiküldésig. Válassz minket az email kampányaid lebonyolításához, és garantáltan jól fogsz járni!

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet email marketing szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba