Komplex digitalizációs kihívásokra szakosodva

A Gloster Infokommunikációs Nyrt. magasan képzett szakemberei segítségével üzleti értékké transzformálja az informatikai megoldásokat. Az üzleti és az informatikai tudást ötvözve stabil partnerei a térség nagyvállalati és nemzetközi ügyfeleinek.

Kreatív megoldások nagyágyúknak is

A Gloster elképesztően dinamikusan fejlődő vállalat, amely a komplex nagyvállalati informatikai megoldások megvalósítását tűzte zászlajára és rövid idő alatt a hazai szolgáltatók meghatározó tagjává nőtte ki magát. A Gloster hatalmas potenciállal rendelkezik, és az elkövetkezendő időszakban látványos növekedésnek néz elébe. Ezt a jövőképet szolgáljuk ki kreatív megoldásainkkal.

Változatos együttműködés

A közös történetünk évtizedes múltra tekint vissza, amikor mind a Gloster, mind a Jacsomedia még kisebb méretű vállalkozás volt. Közös bennünk, hogy mindketten mertünk nagyot álmodni. A Gloster Infokommunikációs Részvénytársasággá nőtte ki magát és a fejlődése rendíthetetlenül folytatódik, a sikertörténete újabb és újabb mérföldköveket elérve tör előre. Együttműködésünk során sokféle kreatív és digitális megoldás született, amelyeket most bemutatunk.

Gloster

Kreatív, erőteljes arculat

Egy nemzetközi babérokra törő, és a hazai piacvezető vállalatokat kiszolgáló vállalat esetében kiemelkedően fontos az egyértelmű azonosíthatóság. A Gloster arculatát meghatározza a markáns megjelenés, a feltűnő és egyértelmű színek és tipográfia használata. Megjelenése összetéveszthetetlen a hasonló profillal működő piaci szereplőkkel. Az arculati kézikönyvben definiáltuk a legfontosabb vizuális megjelenésekre vonatkozó szabályokat, melyeket különféle média felületeken egységesen és konzekvens módon vagyunk képesek alkalmazni.

Gloster

Nyomtatott kommunikáció

Az évek során számos ismertetőt, brossurát, és bemutatkozó anyagot készítettünk a Gloster számára, melyeket nyomtatott formában is előállítottunk. A nyomtatott anyagok a mai napig fontos eszközét képezik a vállalat kommunikációjának, így időről-időre az arculati kézikönyvnek megfelelően újabb kreatív megoldásokkal gazdagítjuk a hagyományos nyomathordozókra készülő anyagaik tárházát.

Gloster

Bannertől a rollupig

Névjegy, brossura, banner, rollup, email sablon? Ezek is mind megvoltak. Változatos formátumban készítettünk marketing anyagokat az évek során a Gloster számára. Egy komplex informatikai szolgáltatásokat kínálló vállalathoz kifejezetten passzol a csakugyan változatos portfolióval rendelkező digitális médiaügynökség. Ez teszi olyan sikeressé a két cég kapcsolatát.

Gloster

Túlléptünk a valóságon

Legutóbb a Budapest Parkban található Gloster Skybox dekorálása volt a feladatunk, aminek eredménye egy hangulatos és reprezentatív jellegű enteriőr lett, ahol a Gloster csapata színvonalas környezetben láthatja vendégül partnereit, munkatársait egy felejthetetlen élményre.

Gloster

kényelmes és hatékony együttműködés

A változatos feladatok mindig izgalmassá teszik a Glosterrel való együttműködésünket. Közös munkánk során minden alkalommal bebizonyítottuk, hogy kreatív és digitális megoldásaink képesek kiszolgálni egy nagyvállalatokra specializálódott cég igényeit. Ha olyan partnert keresel, aki megbízhatóan képes egy kézben tartva kiszolgálni a felmerülő igényeket, akkor a Jacsomedia Digitális Ügynökség ideális választás lesz a számodra.

„A Jacsomedia Digitális Ügynökség ideális partner a számunkra, mert képesek gyorsan és magas minőségben megvalósítani az elképzeléseinket.”
Kiss TiborKiss Tibor, vezérigazgató, Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Logo Gloster