Karrier

Karrier2022-12-23T10:56:19+00:00

Karrier: Találj rá az álommunkahelyedre

Nálunk először is rend és szervezettség vár. Egy olyan csapat fontos tagja lehetsz, ahol a dolgoknak megvan a módszertana, a kiforrottsága, ahol hozzá lehet tenni a nagy egészhez, ahol értékelik a jobbító szándékot és ahol nem kell görcsölnöd ha hibázol.

Karrier rendszerekre építve

Évtizedes tapasztalatunk során sokféle működési struktúrát kipróbáltunk, de mára kiforrott és megbízható munkafolyamatokkal, testre szabott minőségirányítási rendszerekkel és rugalmas munkabeosztással tevékenykedünk.

A cél az, hogy határidőre kimagasló minőségű termékeket állítsunk elő. Ehhez átlátható projektviteli rendszert használunk, ami lehetővé teszi a távmunkában történő dolgozást, a rugalmas munkaidőt, és a folyamatos fejlődést. A felelősséget mindenki maga vállalja az általa kiválasztott, elkészített, majd a kezéből kiadott munkáért.

Kanban alapú, félagilis munkafolyamatainkat maguk a csapattagok fejleszetették magas szintre, amitől számukra is kényelmes és emberközeli módon tevékenykedhetnek napról-napra. Munkánk során számos mérési és visszajelzési pontot integráltunk, hogy az értékelés és a visszajelzés minél objektívebb módon történhessen, így honorálhatóvá téve a kimagasló teljesítményt.

Skálázható és rugalmas rendszereink kifejezetten alkalmasak otthoni munkavégzésre akár hosszabb távon is, így könnyen megoldható a távmunka betegség, karantén vagy akár szülés utáni időszak esetére is. Ezzel a lehetőséggel több csapattagunk is örömmel él.

Karrier

Horizontális felépítés

Közepes méretű vállalkozásként inkább horizontális szervezetben dolgozunk, így nincs lehetőség karrier hegycsúcsok megmászására, ugyanakkor minden szakterület külön vezetőkkel rendelkezik, és értékeljük a hosszútávú együttműködést és a lojalitást.

Karrier

Ráhatás az eseményekre

Nálunk nem lehet megbújni a zavarosban. Mindenki munkája hatással van a rendszer működésére, így ténylegesen érezheted, hogy mennyire fontos a munkád. Nem csupán egy csavar vagy a nagy repülőgép gépezetében, hanem te vagy a pilóta, a navigátor, vagy a légiutaskísérő. Számít, hogy mit teszel!

Karrier

Tudás alapú fejlődés

A fejlődés elengedhetetlen, hisz aki nem fejlődik, az egyre rosszabb lesz. Nálunk van lehetőség a fejlődésre mind szakmai mind karrier szinten. Több munkatársunk még az egyetemi évei alatt kezdi meg nálunk a munkát, mint gyakornok, tapasztalt mentoraik segítségével a diploma megszerzése után már gyakorlott juniorként értékes piaci szereplővé érik. Nálunk szilárd alapokat sajátíthatsz el, amire építheted a jövőbeli karrieredet!

Karrier

Barátság és bizalom

Odafigyelünk a csapat jólétére. Fontos minden ember, és az, hogy munkatársaink elismerve és jól érezzék magukat a munkahelyükön. A vezetők ajtaja mindig nyitva áll és bátran lehet hozzánk fordulni akár szakmai akár magánéleti segítség kérése esetén. Mindenre találunk egy jó megoldást.

Csapatot építünk

A munka mellett pedig az is célunk, hogy egy remek társaságban jól érezzük magunkat. Nézd meg a legutóbbi csapatépítő kirándulásunkon készített videónkat!

Jönnél hozzánk dolgozni?

Várjuk gyakornokok folyamatos jelentkezését. Ha szeretnéd nálunk végezni a szakmai gyakorlatodat, vagy iskola mellett dolgoznál, akkor jelentkezz grafikus, szoftverfejlesztő, szoftvertesztelő, vagy projektmenedzser gyakornoki programunkba!

Ha érdekel a gyakornoki lehetőség, küldd el önéletrajzodat és motivációs leveledet a job@jacsomedia.hu email címre.

Nyitott karrier lehetőségek

Az általunk meghirdetett nyitott pozíciókat itt találod.

Állásajánlat: Medior Full-Stack Fejlesztő

Állásajánlat: Medior Full-Stack Fejlesztőt keresünk a csapatunkba! Helló, mi vagyunk a Jacsomedia Digitális Ügynökség, és keressük legújabb, medior full-stack fejlesztő munkatársunkat. Főbb szakterületeink: Design, Szoftverfejlesztés és Online Marketing. A webfejlesztés teljes skáláját lefedő ügynökség vagyunk, budapesti székhellyel, hazai és [...]

Go to Top