Kultúránk a kapcsolatokra épül

Hiszünk abban, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét.
Az eredményeink záloga ugyanakkor az emberi kapcsolatokon alapszik legyen az a saját csapatunk belső közössége, vagy az ügyfeleinkkel ápolt hosszútávú és gyümölcsöző viszony.

Hiszünk a kiválóságban, erről szól a kultúránk

A kultúránk motorját az adja, hogy nap mint nap együtt dolgozunk olyan emberekkel, akik képesek fantasztikus dolgokat létrehozni. Ennek érdekében olyan emberekkel vesszük körül magunkat, akikben megvan a lojalitás, a játékosság, a precizitás, a proaktív gondolkodás és a vágy a sikerre.

Szolgáltatást nyújtó vállalatként, működésünket emberi tevékenységre építjük. Úgy tudunk ügyfeleink részére kiváló szolgáltatást nyújtani, ha munkatársainkra támaszkodunk. Megbízunk abban, hogy ők mindig a vállalat értékei és normái szerint cselekednek. Munkatársaink pedig a vállalati kultúránk által olyan szervezetre támaszkodnak, amely biztonságos munkahelyet, fejlődést, támogatást és irányítást nyújt karrierjük során.

Jacsomedia Digitális Ügynökség
Értékeink

Kimagasló ügyfélelégedettség

Mindennapi munkánk alapköve ügyfeleink tisztelete és igényeik szolgálata. Célunk az ügyfeleink maximális elégedettsége, melyhez eszközeink: a magas minőségű termékek előállítása (határidőre, az igényeknek megfelelő minőségben), valamint megoldás orientált, objektív, tanácsadói kommunikáció.

Értékeink

Magas minőségű termékmegvalósítás

Kiváló szolgáltatást nyújtunk a szakmailag magasan képzett munkatársainkra támaszkodva. Mindezt az segíti elő, hogy mindannyian – együtt és külön-külön – precíz és időben pontos munkát végzünk.

Értékeink

Kölcsönös bizalom és tisztelet

Az ígéretek betartásának jutalma a bizalom. Hiszünk abban, hogy mindenki a lehető legjobbat nyújtja a munkája során. Tiszteletben tartjuk egymás emberi méltóságát. Munkatársaink mindig a vállalat értékei és normái szerint cselekednek.

Értékeink

Konstruktív együttműködés

Vállalatunk mozgatórugója az együttműködés. Többre vagyunk képesek, ha együttműködünk. Bizalommal és jóindulattal viseltetünk egymás iránt, hiszen tehetségünkkel, képességeinkkel és aktív közreműködésünkkel mindannyian hozzájárulunk a jó csapatmunkához.

A közös és az egyéni célok elérésének érdekében hatékonyan együttműködő, megoldás központú szemléletet tekintünk irányadónak. A közös sikerért történő együttműködést a lojalitás, tisztelet, tolerancia és kölcsönös bizalom jellemzik.

Értékeink

Elégedett munkatársak

Legnagyobb értékeink közé tartoznak a munkatársaink, akiknek sikereinket és fejlődésünket elsősorban köszönhetjük. Munkatársainkat segítjük abban, hogy karrierjüket tervezni és menedzselni tudják. Számos képzési programban vehetnek részt, melyek képességeik és készségeik fejlesztését célozzák.

Azokban a munkakörökben, ahol ez lehetséges rugalmas munkaidőt, otthonról történő munkavégzést teszünk lehetővé.

A munkabér kiegészítéseként számos plusz juttatást nyújtunk munkatársainknak, mint például éves bónuszrendszer a kiemelkedő teljesítmény díjazására, utazási támogatások, cafeteria rendszer, vagy közösséget formáló események.

Támogatjuk a törekvést, hogy egyensúlyt teremtsünk a magánélet és a munka között, szabályzatainkat, rendszereinket ennek érdekében rendszeresen felülvizsgáljuk.

Értékeljük a különbözőségeket, és minden formában elutasítjuk a diszkriminációt. Ez kultúránk egyik sarokköve.

Fantasztikus 15 év

Fennállásunk 15. évében elkészítettünk egy kis bemutatót, hogy te is megtapasztalhasd, hogyan telnek a dolgos hétköznapjaink.