Animáció és videó készítés

A mozgókép segítségével a leghatékonyabban juthatsz el a célközönségedhez. Az embereknek sem ideje, sem kedve nincs manapság hosszú szövegek elolvasására. Egy rövid és ütős mozgókép azonban mindenkinek belefér. Ez az oka, hogy nem maradhat ki a márkakommunikációdból egy videó alapú megoldás sem.

Ami mozgókép, ami látványos, ami izgalmas, az jöhet!

A mozgóképes megoldások mára a legmeghatározóbb marketingkommunikációs eszközeinkké nőtték ki magukat. Ami nincs fent a YouTube-on az nem is létezik tartja a mondás, de elég csak megfigyelni az Instagram, vagy a TikTok térnyerését, láthatjuk, hogy az emberek imádnak mozgókép alapú tartalmakat fogyasztani. Lehet animáció, doodle videó, vagy valódi helyszíni forgatás, esetleg utómunka vagy feliratozás és szinkronizálás, megoldjuk.

Megmozgatjuk a tartalmakat

Sokféle módon és eszközzel képesek vagyunk előállítani mozgóképes tartalmakat. Előállíthatunk infógrafika animációkat, esettanulmányokat bemutató orvosi videókat, felvehetünk helyszíni interjúkat vagy orvosi előadásokat. Készítettünk számos image filmet, amely bemutatja egy-egy vállalat mindennapjait, de távoli elérést támogató termékbemutató vagy oktató videók elkészítése sem okoz nagy fejtörést a számunkra.

A videós tartalmak nagy előnye, hogy könnyen fogyaszthatók, és remekül kapcsolhatunk hozzájuk online marketing tevékenységet, amivel a megtekintéseiket növelhetjük. Egy weboldal vagy e-learning anyagból sem hiányozhatnak a mozgóképek. Kelts egy benyomást, egy életérzést, vagy használd a terméked vagy szolgáltatásod részletes bemutatására, az eredmény nem fog elmaradni.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet mozgókép szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Kimegyünk, leforgatjuk, megvágjuk, effektezzük

Vállaljuk külső helyszíneken is a forgatást, és elkészítjük vállalati bemutatkozó videódat, vagy rögzítjük egy-egy eseményen az előadásokat, hogy tovább dolgozva rajta később is felhasználható anyagok készülhessenek belőle. A felvételt az igényeknek megfelelő módon vágjuk, szinkronizáljuk, megzenésítjük, feliratozzuk és speciális hatásokkal, animációkkal is gazdagíthatjuk.

animáció és infovideó

Az infovideó egy remek eszköz, ha egy folyamatot vagy hatásmechanizmust akarsz szemléltetni a célcsoportodnak. Megtervezzük és leanimáljuk a grafikai elemeket, így téve érthetővé és szuggesztívvé az adott tartalmat. Az infóvideókat használhatod távoktatásra, beépítheted a weboldaladba, vagy a linkjét kiküldheted emailben. Kialakítjuk a YouTube csatornádat, és feltöltjük rá a videóidat, hogy könnyebben kommunikálhass. Nézd meg a kapcsolódó referenciánkat.

Milyen típusú mozgóképet készítünk?

Az arculat lényegében végtelen mennyiségű vizuális elemmel gazdagítható, de alapértelmezésben az alább felsorolt elemekből épül fel:

  • Vállalati bemutatkozó videó
  • Termékbemutató videó
  • Reklámfilm
  • Oktató videó
  • Animációs képfilm
  • Kézi rajzos animáció
  • Doodle videó
  • Info video
  • Videó szinkronizálása
  • Videó feliratozása
Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet mozgókép szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Elérkezett az idő

Ha meggyőztünk, és neked is szükséged van egy látványos mozgóképes megoldásra, amivel büszkén kiállhatsz a nyilvánosság elé termékeddel vagy szolgáltatásoddal, akkor ideje belevágni. Keress minket bátran, a részleteket pedig beszéljük meg egy személyes, vagy online találkozó során. Addig is nézd meg a YouTube csatornánkat!