digitális termékeket alkotunk

Neked feladat, nekünk kihívás, de mi ezt szeretjük!
Imádjuk a változatos feladatokat, ezért igyekszünk magunkat minden digitális területen kipróbálni. Az itt bemutatott munkáink a szakmai sokszínűségünket hivatottak hangsúlyozni.

Lépjünk kapcsolatba

Munkáink amikre büszkék vagyunk

Az évek során számos területen kipróbáltuk magunkat és rengeteg szakmai tapasztalatot szereztünk. Mindig az adott időszak elvárásainak megfelelően képezzük magunkat, így naprakész tudással rendelkezünk a legfontosabb digitális technológiák területén. Munkáink közül itt bemutatunk néhány komplex esettanulmányt.

Semmelweis Kft. Esettanulmány

Semmelweis

A Semmelweis Kft. csapatával sokéves kapcsolatot ápolunk, és számos egészségügyi digitális projektjükben vettünk részt. A bariátriai sebészeti szolgáltatásukat bemutató weboldalt és a hozzá kapcsolódó online marketing tevékenységet mutatjuk be ebben az esettanulmányban.

Bővebben
PBT Fencing Esettanulmány

PBT Fencing

A PBT Hungary Kft. professzionális vívó felszereléseket gyárt magas minőségben és hazai, valamint nemzetközi piacon értékesíti azokat. Teljeskörű kreatív szolgáltatásunkkal szinte minden elképzelésüket képesek vagyunk megvalósítani legyen az nyomtatott kommunikáció, vagy social media kampány.

Bővebben
Medi-Radiopharma Esettanulmány

Medi-Radiopharma

A Medi-Radiopharma dinamikusan növekedve meghatározó szereplőjévé vált a nukleáris medicina piacának. A hazai székhelyű vállalat életében elérkezett az a pillanat, amikor az arculatát a nemzetközi megjelenéshez méltóvá kellett alakítani.

Bővebben
Medi-Radiopharma Esettanulmány

Totalker

A Totalker a fenntarthatóság jegyében segíti a vállalatokat abban, hogy a működésük során keletkezett ipari vizet ne hulladéknak, hanem értéknek tekintsék. A Totalker arculatának rebrandingjén és weboldalának elkészítésén dolgoztunk.

Bővebben
Medi-Radiopharma Esettanulmány

Gloster

A Gloster Infokommunikációs Nyrt csapatával a szakmai kapcsolatunk évtizedes múltra tekint vissza. Ez idő alatt változatos formában volt módunk bebizonyítani, hogy képesek vagyunk kiszolgálni egy nagyvállalatokra szakosodott szolgáltató igényeit.

Bővebben