Papír alapon is működik

A nyomtatott kreatív megoldások továbbra is előkelő helyen szerepelnek a márkakommunikáció elemei között. Megtervezzük és ki is nyomtatjuk, legyen az brossura, névjegy, flyer, poszter, jegyzettömb, levelezőlap, boríték, katalógus, molinó, banner, rollup, plakát vagy más egyedi papír alapú eszköz.

Nyomtatott kommunikációs megoldások a tervezéstől a kivitelezésig

A teljes nyomtatott kommunikációs folyamat egyszerűen, átláthatóan, egy kézben! Megtervezzük, előkészítjük a nyomtatásra, kinyomtatjuk, felület nemesítjük, hajtogatjuk, kötjük, fűzzük, fóliázzuk, csomagoljuk és kiszállítjuk. Hát nem így a legkényelmesebb? Minden egy kézben a kreatív folyamatoktól a nyomdai kivitelezésig. Nincsenek többé kellemetlen meglepetések és egymásra mutogatás.

Ami papíron nem működik…

Hiába halad a világunk gőzerővel a digitalizáció felé, a nyomtatott kommunikáció továbbra is meg fogja határozni a márkamegjelenést. A papíralapú termékek jelenléte a mindennapjainkban természetes és megszokott tényező. El sem lehet képzelni olyan világot, ahol ne lennének nyomtatott termékek. Persze a felhasználásuk módja és a példányszámok sokat változtak, mégsem gondolhatunk rájuk úgy, mint muzeális darabokra.

Guttenberg óta nagyra becsüljük a papír alapú információs termékeket, így mi is különös gondot fordítunk a DTP (desktop publishing) üzletágunkban történő folyamatos fejlődésre és a nyomdatermékeink magas színvonalára. Az évek során kialakítottuk a megbízható nyomdai beszállítóinkkal azt a bizalmi kapcsolatot, amely lehetővé teszi számunkra szinte mindenféle nyomdatermék előállítását a legmagasabb minőségben. Fordulj hozzánk bátran az elképzeléseiddel, és bízd ránk a teljes folyamat levezénylését egészen a kézzelfogható végtermékig.

Nyomtatott kommunikációs szolgáltatások

Nyomtatás széles spektrumban

Amit ki lehet nyomtatni, azt mi ki is nyomtatjuk. A legkülönfélébb nyomathordozókra, a legváltozatosabb technológiákkal képesek vagyunk szállítani a szemet gyönyörködtető nyomdatermékeinket. Ofszet vagy digitális, papírra vagy öntapadós fóliára? Akár egy esemény kommunikációs elemeinek kidolgozásáról legyen szó, akár egy terméket vagy szolgáltatást bemutató kreatív kampány legyen a feladat, nálunk biztosan jó kezekben lesz.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet nyomtatott kommunikációs szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Minél sokoldalúbb, annál jobb!

Imádunk arculatot tervezni! Az egyik legfantasztikusabb dolog, amikor összeáll az elképzelés, és testet ölt a márka megjelenése. Számos hazai és multinacionális brand számára terveztünk már arculatot, így pontosan tisztában vagyunk a nemzetközi elvárásokkal. Bízd ránk a márkád megjelenésének kialakítását, hidd el jó kezekbe kerül majd!

Milyen nyomtatott termékeket gyártunk?

Az egyszerű válasz az lenne: mindenfélét. Azért felsoroljuk a legfontosabb terméktípusokat, hogy könnyebben eligazodjál a nyomtatott kommunikáció területein, ha ajánlatot szeretnél kérni valamire.

  • Kisarculat (névjegy, levélpapír, boríték)
  • Plakát, flyer, brossura, poszter, molinó, szórólap, címke, mappa, jegyzetfüzet, badge
  • Öntapadós matrica
  • Rollup, zászló
  • Kiállítási standfal
  • Újsághirdetés
Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet nyomtatott kommunikációs szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Nyomtassunk neked valamit?

Bízd ránk nyugodt szívvel nyomtatott anyagaid megtervezését és előállítását, és garantáltan nem fogsz csalódni, hiszen széleskörű szakmai tapasztalatunknak és kiváló gyártói beszállítóinkkal való hosszútávú együttműködésünknek köszönhetően mindenféle problémára megtaláljuk az optimális megoldást. Keress minket bátran, a részleteket pedig beszéljük meg egy személyes, vagy online találkozó során.