Tartalomhoz a forma

Profi szövegírói munka egészségügyi tartalmak előállításához, ami megszólítja az orvosi szakmát. Blog, weboldal vagy hirdetési szöveg írását orvosi témában magas szakmai színvonalon tudjuk nyújtani. Add meg a támpontokat, mi elkészítjük a szakmai tartalmat!

Nincs időd az orvosi tartalom előállítására?

Sok weboldal sikeressége azon hasal el, hogy nem kerül rá friss és releváns szakmai tartalom. Mi segítünk a medical tartalmak előállításában. Professzionális munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek különféle terápiás területeken, így képesek vagyunk az orvosszakma számára érdekes tartalmak előállítására. Bízd ránk az oldalad tartalomkialakítását.

Professzionális orvosi tartalomírás

A weboldal látogatói akkor térnek vissza egy oldalra, ha ott időről-időre friss és számukra hasznos tartalmakat találnak. Ehhez pedig szükség van olyan szövegíróra, aki képes az orvosi tartalmak magas szintű előállítására. Mi rendelkezünk olyan kapacitással, amely ki tudja szolgálni a legkülönbözőbb orvosszakmai tartalmi igényeket.

Segítünk elindulni az online marketing sztrádáján. Az első lépés egy hatékony kereső kampány összeállítása, hogy azok a látogatók, akik a termékedre kíváncsiak tudomást szerezzenek a létezésedről, és hogy akár a fajsúlyosabb versenytársaiddal is egy ligába kerülhess. Ehhez felmérjük az igényeidet, kitaláljuk a leghatékonyabb hirdetési formát, összeállítjuk a megfelelő kulcsszókészletet, becélozzuk a közönségedet, és útnak indítunk egy figyelemfelkeltő keresési kampányt.

Orvosi tartalomtervezés

Orvosi tartalom készítése különböző terápiás területekre

Az itt felsorolt szakmai és terápiás területekre vállaljuk orvosi tartalmak írását:

 • Infektológia: antibiotikumok, antivirális szerek: HIV/AIDS, Hepatitis C, Influenza, COVID
 • Reumatológia: rheumatoid arthritis, spondylitis ankylopoetica, arthritis psoriatica
 • Bőrgyógyászat: Plakkos pszoriázis, arthritis psoriatica, bőrgyógyászati antibiotikumok
 • Gastro: H2 inhibitor, protonpumpa inhibitor, Crohn betegség, ulcerativ colitis
 • Onkológia: nem-kissejtes tüdőrák, kissejtes tüdőrák, immun-onkológiai szerek, targetált szerek, HR+ emlőrák, ovárum karcinoma, prosztatarák, gliobalsztoma multiformae, anémia, neutropenia
 • Hematológia: myeloma, krónikus limfocitás leukémia, krónikus myeloid leukémia, myelodiszpláziás szindóma, akut myeloid leukémia
 • Fájdalomcsillapítás: opiátok, tramadol, tramadol-paracetamol kombináció
 • Neurológia: Parkinson betegség
 • Pszichiátria: depresszió, skizofrénia
 • Urológia: erektilis diszfunkció, prosztatarák
 • Originális biológiai molekulák és biosimilarek: adalimumab, infliximab, etanercept
Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet tartalomtervezési szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Ha jól jön egy segítő kéz

Add át a tartalom előállítás fáradságos feladatát, és mi elkészítjük a szöveget weboldaladhoz, e-detailer prezentációdhoz, approved email kampányodhoz, vagy keresőmarketing hirdetésedhez. Rengeteg erőforrást spórolhatsz így, és a tartalom pedig garantáltan megfelel majd az orvosi szakma elvárásainak. Keress minket bátran, a részleteket pedig beszéljük meg egy személyes, vagy online találkozó során.