Vívás a szenvedélyük

A PBT Hungary Kft. professzionális vívó felszereléseket gyárt magas minőségben és hazai, valamint nemzetközi piacon értékesíti azokat. Teljeskörű kreatív szolgáltatásunkkal szinte minden elképzelésüket képesek vagyunk megvalósítani legyen az nyomtatott kommunikáció, vagy social media kampány.

Egy világszínvonalú hazai márka megerősítése teljeskörű szolgáltatás hozzáadásával

A PBT családi kisvállalkozásként indult a 90-es években és a vívósport meghatározó sportszergyártójává nőtte ki magát. A PBT olyan híres vívókat lát el felszereléssel, mint a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron, vagy az olimpiai ezüstérmes Siklósi Gergő. A vívósporttal való személyes kapcsolatunkat alapul véve szállítunk nekik kreatív megoldásokat.

Vívás a szenvedélyünk

A PBT Hungary Kft. csapatával korábban is dolgoztunk, de szövetségünk a 2019-es évben kelt igazán életre, amikor a Budapesten megrendezett vívó világbajnokságra szállítottunk nekik standaktivitást.

Azóta gyakorlatilag napi kapcsolatban állunk, és kreatív ötleteinkkel segítjük a márka erősítését hazai és nemzetközi viszonylatban is.

Letisztult arculat

A közös munka első lépéseként az arculatot vettük kezelésbe. Részletesen kidolgozott arculati kézikönyv segítségével definiáltuk a vizuális megjelenés legfontosabb elemeit, az embléma megjelenését, a színeket és a tipográfiát. Ez szükséges lépés volt, mert korábban számos beszállító értelmezte ezeket az elemeket különféleképpen, s így végül egységes és jól azonosítható brandet építhettünk fel.

Instagram Kampány PBT Fencing

Teljeskörű szolgáltatás papírtól a pixelekig

Az arculat letisztítása után beindult a tartalomgyártás. Készítettünk kiállítási játékot, matricákat, 3D betűket, posztereket, plakátokat, flyereket, katalógus borítót, pólót, karácsonyi pulcsit, üdvözlőlapot, címkét, doboz grafikát, közönségtalálkozó videót és számos nyomtatott kommunikációs promóciós kelléket. Részt vettünk számos eseményen és lebonyolítottuk a fotózást illetve a videózást is.

Esettanulmány PBT Fencing

Mozgókép a forgatástól az utómunkáig

A kommunikáció elengedhetetlen eszköze a mozgókép, így ezen a területen is kivesszük a részünket a munkából. A két legizgalmasabb alkotásunk egyike a PBT üzletét bemutató videó, melyben több hazai sportoló híresség is szerepelt, illetve az olimpiai érmesek közönségtalálkozójának teljes menedzselése a promóciós termékek megtervezésén és legyártásán keresztül az esemény videós rögzítéséig. Fantasztikus élmény ennyire pezsgő és élettel teli projektekben részt venni. Itt igazán elemünkben érezhettük magunkat.

Online marketing megoldások

Már három éve dolgozunk a PBT online marketing csapataként, és először a Google Ads kampánymenedzsment feladatait láttuk el, majd a teljeskörű szolgáltatás irányát követve kiterjesztettük az együttműködést a közösségi média felületek kreatívjainak folyamatos készítésével és a tartalom menedzsmentjével. Hónapról hónapra állítjuk elő az Instagram és Facebook kampányokhoz szükséges tartalmakat, és növeljük a márka ismertségét és PR értékét megoldásainkkal.

Teljeskörű szolgáltatás bajnokoknak (is)!

Az itt bemutatott esettanulmányból láthatod, hogy milyen sokrétű támogatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Ha számodra is fontos, hogy egy kézben professzionális módon legyenek menedzselve a digitális anyagaid, akkor válassz ehhez megfelelő partnert. A Jacsomedia Digitális Ügynökség készen áll a komplex feladatok megvalósítására. Számíthatsz sokrétű szaktudásunkra és kreatív megoldásainkra, melyek egymásra épülve képesek lefedni a digitális tartalomszolgáltatás széles spektrumát.

„Jacsomedia csapatával több területen dolgozunk együtt hosszú ideje sikeresen, kreativitásuk, fiatalos dinamizmusuk, rövid határidőre vállalásuk mind a napi munkájuk része, tiszta szívvel ajánlom másoknak is!”

Kovács Bence és OrsolyaKovács Bence és Orsolya, PBT Hungary Kft.
PBT Fencing