kik vagyunk?

Szeretnél többet megtudni rólunk? Mi vagyunk azok, akik megoldják a problémádat! Tudnod kell rólunk, hogy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a digitális megoldások területén, és széleskörű rálátásunk van a technológiai és kreatív lehetőségekre. Mondd el az ötletedet, a többit bízd ránk!

Ezt kell tudnod rólunk: Évtizedes tapasztalat

2007-ben alapítottuk a Jacsomedia Kft-t

Úgy döntöttünk (Lehel és Tiva), megvalósítjuk az álmainkat és saját vállalkozásba kezdtünk. Kezdetben mindent elvállaltunk, amit a nagyobb ügynökségek nem, így kisebb weboldalakat, prezentációkat, grafikákat és kiállítási játékokat készítettünk.

2011-ben beléptünk a mobil alkalmazások piacára

Fokozatosan építettük a vállalkozást, már 4-5 alkalmazottal, saját irodával rendelkeztünk, és elkezdtünk alkalmazásokat fejleszteni mobil eszközökre, ami nagy újdonságnak számított ebben az időszakban.

2014-ben már nemzetközi ügyfeleinknek fejlesztettünk weboldalakat

Tanúsított beszállítói címet szereztünk egy multinacionális gyógyszeripari cégnél, és megkezdtük nemzetközi webfejlesztő munkánkat, ami a következő években ugrásszerű növekedést okozott. A TeamSite keretrendszerben történő webprogramozáson kívül elsajátítottuk az e-detailing keretrendszerek használatát és a crossplatform alkalmazásfejlesztés technikáit is.

2017-ben 21 országba dolgoztunk 30 fős csapattal

A fő profil a webfejlesztés, de megismerkedtünk számos új lehetőséggel. Megszereztük a Veeva tanúsítványt, és hazánkban elsőként kezdtünk e-detailereket fejleszteni ebben a keretrendszerben. Multichannel Fejlesztő Ügynökség minősítést szereztünk és segítettük a Drupal keretrendszerbe történő migrációs folyamatokban legfőbb partnerünket.

2021-ben szélesebb szolgáltatások felé fordultunk

A világ nagyot változott, és mi alkalmazkodtunk. A kiállítási játékokat felváltották a távoli elérésre kifejlesztett megoldások. A Veeva keretrendszerben Approved e-maileket fejlesztettünk, virtuális konferencia alkalmazásokat készítettünk, és elkezdtük online marketing tevékenységünket a Google Ads és a SEO eszközeivel.

2022-től digitális ügynökséggé alakulunk

A fejlesztő stúdió skatulyából kilépve digitális ügynökséggé válunk, amely komplex megoldásokat kínál a hazai és külföldi multinacionális és gyógyszeripari cégek számára. Kidolgozott munkafolyamataink biztosítják a zökkenőmentes munkavégzést a napjainkra kialakult hibrid környezetben. Előre tekintünk és magas színvonalú megoldásokat kínálunk. Ügyfeleink véleménye rólunk garanciát jelent a számodra is.

Nézd meg YouTube csatornánkat is!

Mi vagyunk a Jacsomedia

A cégvezetés stabil és állandó tagjai garanciát jelentenek a magas színvonalú szolgáltatásokra.

Szabó lehel tulajdonos, ügyvezető

Szabó Lehel
tulajdonos, ügyvezető

Keresnyei Zsófia Ügyvezető helyettes

Keresnyei Zsófia
ügyvezető helyettes

Jacsó Péter Tivadar tulajdonos, multitalent

Jacsó Péter Tivadar
tulajdonos, multitalent

Jacsó Péter Tivadar tulajdonos, multitalent

Benedek Viktor
vezető szoftverfejlesztő

A számok tükrében

15 éve dolgozunk a digitális termékek piacán. Elsősorban a rövid átfutású és kisebb méretű projektek megvalósításában jeleskedünk, amit saját belső produkciós csapatunkkal végzünk.

Tökéletesség
15

Év tökéletességre törekvés

Projekt
8670

Sikeres projekt megvalósítás

Design
3

Varázskezű
designer

Menedzser
3

Csodálatos projekt menedzser

Szoftverfejlesztő
4

Éleseszű szoftverfejlesztő

Tudtad rólunk? Sokmindenhez értünk

Az évek során számos területen kipróbáltuk magunkat és rengeteg szakmai tapasztalatot szereztünk. Mindig az adott időszak elvárásainak megfelelően képezzük magunkat, így naprakész tudással rendelkezünk a legfontosabb digitális technológiák területén.

Nyelvek

Angol, Német, Magyar, HTML5, CSS, PHP, SASS, LESS, JavaSrcipt, Objective-C, Swift, ActionScript, Java, SQL, Pearl, Ruby, XML

Keretrendszerek

Acquia, Bootstrap, TeamSite, jQuery, Yii, Joomla!, Agnitio, Veeva, Drupal, CQ5, AngularJS, Node.JS, Zend, Spring, AEM, Presmate, WordPress

Eszközök

Xcode, Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere, After Effects, Sketch, Acrobat, Office 365, Flash, Audition, GIT, Dreamweaver, Brackets, Papercut, Compass, Grunt-cli, Composer, Eclipse, Putty

És még…

UI/UX Design, Corporate Identity, Webdesign, Programming, SEO, Newsletter-Design, Mobile App Development, CRM, CMS, CLM, Branding, Typography, Wireframing, Story Boarding, Sketching, Interaction Design, Information Design, Web Ergonomy