Célzott látogatószerzés

A Google Ads kampánymenedzsment stratégia az online marketing tevékenység alappillérei. A keresőhirdetések, display banner hirdetések, YouTube videó kampányok vagy shopping hirdetések hatékonyan szállítják a látogatókat weboldaladra és konvertálják őket vevőkké.

Google Ads kampánymenedzsment

A világ legismertebb keresőmotorjában elhelyezett célzott hirdetéseiddel könnyedén és hatékony módon szólíthatod meg a célközönségedet. Segítünk a céljaidnak leginkább megfelelő Google Ads hirdetési módszer kialakításában, és folyamatos kampánymenedzsmenttel kézben tartjuk kampányaidat a legjobb találati eredmények elérésének érdekében.

Hirdess te is a Google ads felületén!

A keresőmarketing alapfegyvere a Google Ads hirdetés szolgáltatása. Ne hagyd ki a nagyszerű lehetőséget, hogy akár alacsony befektetés és havi költés mellett konvertáló látogatókat szerezz. SEA csomagjaink minden igényre választ adnak, legyen az kereső hirdetés, banner kampány, videó, vagy webshop hirdetés. Válaszd a kényelmes és effektív megoldást, válaszd a Google Ads-et!

Segítünk elindulni az online marketing sztrádáján. Az első lépés egy hatékony kereső kampány összeállítása, hogy azok a látogatók, akik a termékedre kíváncsiak tudomást szerezzenek a létezésedről, és hogy akár a fajsúlyosabb versenytársaiddal is egy ligába kerülhess. Ehhez felmérjük az igényeidet, kitaláljuk a leghatékonyabb hirdetési formát, összeállítjuk a megfelelő kulcsszókészletet, becélozzuk a közönségedet, és útnak indítunk egy figyelemfelkeltő keresési kampányt.

Keresési hirdetés

A keresési hirdetés nagy előnye, hogy úgy ad releváns találatot a felhasználó keresésére, hogy azt nem érzi reklámnak, hiszen a megjelenő hirdetés pontosan meg tud felelni annak az elvárásnak, ami miatt keresni kezdett. Ezek a hirdetések a Google kereső találati oldalának elején, és az alján, 5-5 találattal foglalnak helyet. A felhasználók jelentős része le is üti az első találatot, így aki egy-egy kulcsszóra első helyre kerül, az lefölözheti a látogatók többségét.

Csak a kattintásért fizetsz, a megjelenésért nem

A PPC (pay per click) rendszerek alapja, hogy a lekattintott hirdetésekért kell fizetni. A Google Ads keresőmarketing rendszerében könnyedén meg lehet szabni a napi költést, amit nem lép túl a szolgáltatás, így nem érnek meglepetések a havi elszámolásban.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet Google Ads hirdetési szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Display banner hirdetés

Banner hirdetésekkel, melyek számos oldalon és a Google szolgáltatásaiban (Gmail, Messenger) megjelennek, láthatóvá tehetjük a márkád üzeneteit. A display hirdetésekkel széleskörű közönséget érhetsz el alacsony megjelenési költség mellett. Remarketing hirdetések segítségével pedig olyan csoportoknak is meg tudjuk jeleníteni a banneredet célzottan, akik például meglátogatták az oldaladat, de nem rendeltek a termékedből. Ez nagyon hasznos lehet a hezitáló vásárlók visszaszerzésére.

YouTube Videó hirdetés

Van egy jó bemutatkozó videód? Szeretnéd, ha minél többen megismernének, miközben a YouTube csatornáját böngészik? A YouTube és Google Ads kiváló kiegészítő eszközei egymásnak. Google hirdetések segítségével videós tartalmak jelennek meg a célközönséged számára például a keresési előzményeik, vagy a meglátogatott weboldalak alapján. Csinálj minél nagyobb zajt a szolgáltatásod körül, és mutatkozz be látványos módon, videó hirdetésekkel.

Teljeskörű Google Ads kampánymenedzsment

Nálunk minden egy helyen, egy kézben összpontosul a weboldal fejlesztésétől a SEO-n át a keresőmarketingig. Ez egy kényelmes és hatékony megoldás. Megtervezzük, kialakítjuk, menedzseljük Google Ads kampányaidat. Első lépésben elvégezzük a szükséges elemzéseket, kialakítjuk a kampány stratégiát, elvégezzük a kulcsszó kutatást és a konkurencia feltérképezését. Ezután javaslatot teszünk a hatékony kampány megoldásra. Végül elkészítjük a keresőhirdetéseket és folyamatosan monitorozzuk az elért eredményeket, amelyeket havi szinten riportolunk, és az igényeknek megfelelően finomra hangoljuk a kampányokat. Intézzük az adminisztrációt és a pénzügyeket is. Hát nem így a legkényelmesebb?

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet Google Ads hirdetési szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Hirdess te is a Google Ads-ben!

Ha ott akarsz lenni az élvonalban, ha fontos neked, hogy mérhető módon költsd el a marketingre szánt költségeket, ha gyorsan és hatékonyan akarsz eredményeket elérni az online marketingben, akkor a Google Ads Keresőmarketing ideális választás számodra. Mi pedig abban segítünk, hogy ne a Google járjon jól, hanem te legyél az, aki hasznot termel a keresőmarketing hirdetések segítségével. Bízd ránk a Google Ads kampánymenedzsment működtetését, és koncentrálj arra, amihez te értesz jobban! Keress minket bátran, a részleteket pedig beszéljük meg egy személyes, vagy online találkozó során.