Egyetemi háttér és tradíció

A Semmelweis Egyetem tulajdonában álló cég elsősorban olyan egészségügyi szolgáltatásokat kínál, melyeket az állami egészségbiztosító nem finanszíroz, vagy túlságosan hosszú a várólista, emiatt az adott orvosi szolgáltatás nehezen elérhető.

A legmagasabb szakmai színvonal szolgálatában

A Semmelweis Kft. egészségügyi szolgáltatásai kimagasló színvonalat képviselnek a hazai egészségügyi szférában. A Semmelweis Egyetem múltja és az ott dolgozó orvosok kiemelkedő szakmai felkészültsége egy magas szintű szakmai szolgáltatást tesznek lehetővé. Az ide érkező betegek a legmodernebb módszerekkel végzett orvosi szolgáltatásokat vehetik igénybe.

Sokrétű együttműködés

A Semmelweis Kft.-vel való munkáink során számos területen bizonyítottuk, hogy a magas szakmai színvonalat képviselő szolgáltatásaik mellé ideális partnerek vagyunk, hiszen mi is hasonló elvek mentén végezzük a munkánkat.

Az évek során fejlesztettünk számukra weboldalt, mobil alkalmazást, webes programozott megoldást, és ezek mellett részt vettünk a szolgáltatásaik online marketing tevékenységgel való népszerűsítésében.

Mobil alkalmazás

Közös munkáink egyik legérdekesebb feladata a 2017-es FINA által megrendezett vizes világbajnokságra készített mobil alkalmazás fejlesztése volt. Ez az Ionic keretrendszerben készített mobil app Apple iOS és Android platformokon is működött. Az alkalmazás célja a sporteseményen résztvevők egészségének egyszerű és felhasználóbarát biztosítása volt egy információs mobil alkalmazás segítségével.

Mobil alkalmazás
Mobil alkalmazás

Weboldalak, SEO és hirdetéskezelés

A Semmelweis Kft. számára több weboldalt is készítettünk. A hivatalos honlapjuk (www.semmelweiskft.hu) tervezése, programozása és üzemeltetése is a mi feladatunk volt, illetve azóta is több brand oldalt hoztunk létre számukra.

Egyik legizgalmasabb munkánk a bariátriai műtétekkel foglalkozó aloldal (www.bariatriaimutetek.hu) elkészítése volt, hiszen itt a tervezés és a weboldal elkészítése mellett a keresőoptimalizálás és a Google Ads marketing kampányok menedzsmentje is ránk hárult.

Az online marketing területen egy másik kapcsolódó oldal, Dr. Merkel Keresztély sebész (drmerkelkeresztely.hu) személyes weboldalának Google hirdetéseit is mi kezeljük, így erősítve a Semmelweis Kft. online konverziós eredményeit.

Esettanulmány Semmelweis

Digitális jegyzőkönyv

Ez egy Android alkalmazás, mely lehetőséget biztosít a sportesemények helyszínén az orvosi jegyzőkönyv (űrlap) rögzítésére. Az alkalmazáshoz tartozik egy microsite is, ahol létrehozhatóak az egyes eseményekhez kapcsolódó egyedi jegyzőkönyv minták, a szinkronizált űrlapok megtekinthetőek és letölthetőek.

Akár egyszerre több esemény kezelésére is alkalmas űrlaprendszer nagy könnyebbséget biztosít az eseményen dolgozók számára, hisz az adatlapokat nem kell papíron rögzíteni, majd digitalizálni, hanem gyors és hatékony módon kerülnek be közvetlenül az informatikai adatbázisba.

Esettanulmány Semmelweis

Digitális megoldások az egészségügyben!

Az itt bemutatott esettanulmányból láthatod, hogy milyen sokrétű támogatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Ha számodra is fontos, hogy egy kézben professzionális módon legyenek menedzselve a digitális anyagaid, akkor válassz ehhez megfelelő partnert.

A Jacsomedia Digitális Ügynökség készen áll a komplex feladatok megvalósítására. Számíthatsz sokrétű szaktudásunkra és kreatív megoldásainkra, melyek egymásra épülve képesek lefedni a digitális tartalomszolgáltatás széles spektrumát.

„A Jacsomedia több, mint 2 évtizede rugalmas, megbízható, kreatív és professzionális partnerem volt, bármilyen iparágban is vezettem céget, s volt szó akár web-, akár okostelefonos applikáció, akár tabletes egyedi fejlesztésről.”

Kovács RóbertKovács Róbert, CEO, Semmelweis Kft.
Semmelweis Kft.