Seo

Jelenj meg az organikus találati listában előkelő helyen! Jelen lenni és látszani, nem ugyanazt jelenti. Ahhoz, hogy a termékedet meg is találja a célcsoportod, fontos, hogy a weboldalad a kereső motorok seo igényeinek megfelelően legyen kialakítva.

Google kereső optimalizálás (SEO)

Nem elég elkészíteni egy weboldalt, hiszen az információs szupersztráda tele van a versenytársakkal, akik a te ügyfeleidre hajtanak, így neked is fel kell venni a kesztyűt. Ha a weboldal összeállt, akkor jön az igazi munka, mert meg kell győzni a keresőmotorokat, hogy a te oldaladat adja találatnak a felhasználó keresésére.

Kulcs az organikus eléréshez

A kereső optimalizálás során a tartalmat alakítjuk olyan módon, hogy a kereső rendszerek értékesnek, relevánsnak tartsák. Egy sor standardnak kell megfelelni ahhoz, hogy a te oldaladat ítélje a helyes döntésnek a kereső. Már a tartalom kialakításánál törekedni kell a megfelelő szövegezésre, a címsorok kialakítására és hierarchiájára, a meta leírásokra és az URL-ekre.

A SEO egy hosszadalmas és sziszifuszi munka ami ráadásul folyamatos finomítást igényel, azonban a befektetett munka megtérül, hiszen az emberek a problémáik megoldására a kereső oldalakat használják és aki itt releváns tartalommal és megfelelő kialakítással előre tud kerülni a találati listában, az nagyobb valószínűséggel konvertál azaz szerez magának vásárlót. A SEO nem varázsszer, de elengedhetetlen eszköz, hiszen a verseny óriási, és csak a legjobbak maradnak fenn.

Organikus elérés

Az organikus elérés azt jelenti, hogy nem fizetett hirdetéssel, hanem a kereső saját ajánlása révén kerülsz előre a találati listában. Az első pár helyet jellemzően a hirdetések foglalják el, amelyek szintén releváns tartalmakat ajánlanak, de a felhasználók sokszor az első organikus találatot választják. Fontos tehát, hogy a weboldalad fel legyen készítve a SEO követelményekre.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet kereső optimalizálási szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

SEO alapcsomag

Minden általunk elkészített weboldalt ellátunk egy alap keresőoptimalizáló beállítás készlettel. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztés során figyelembe vesszük a legfontosabb SEO alapvetéseket, de ha ennél többre van szükséged, akkor válaszd a SEO alapcsomagunkat, amelyben egy mélyebb keresőoptimalizálási vizsgálat után javaslatokat teszünk a szükséges változtatásokra, és mérhető módon végighaladva az egyes oldalakon elvégezzük a szükséges SEO finomhangolásokat.

A SEO egy közös, agilis munkafolyamat, melynek során a tartalmi és formai elemeket finomítva lépésről lépésre, folyamatos visszaméréssel jutunk el a kívánt eredményhez. Ehhez gyakran át kell fogalmazni a weboldal szövegezését, be kell állítani a címsorokat, meg kell írni a kulcsszavakban gazdag meta adatokat, belső és külső linkeket kell elhelyezni. A képek méretét és leírásait is be kell állítani, el kell készíteni az oldal térképét, és tudatni kell a keresőmotorokkal, hogy jelen van az oldal.

Ezeket a beállításokat folyamatosan vissza kell mérni és az eredményeknek megfelelően kell a tartalmat hónapról-hónapra alakítgatni, ami időigényes feladat, de megéri a ráfordított energiát már középtávon is. Erre alkalmas a SEO audit szolgáltatásunk.

Organikus vagy fizetett hirdetés?

Most azonnal akarsz előre kerülni a Google találati listájában? Akkor a SEO mellett neked a SEA azaz a fizetett Google hirdetéseket ajánljuk. Egy jól felépített keresőkampány azonnal a találati lista első helyére repíti az oldaladat. Erre is van lehetőség, így azonnali látványos eredményekre számíthatsz. A Google Ads hirdetések nagy hatékonysággal vonzzák a látogatókat az oldaladra, és a magas szintű Google Analytics mérési lehetőségeknek köszönhetően minden lépés nyomon követhető, így a kampányokat folyamatosan finomíthatjuk.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet kereső optimalizálási szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Ne hagyd ki a seo adta lehetőségeket!

A SEO-n nem érdemes spórolni. El kell végezni a szükséges beállításokat, és az eredmény nem marad el. Persze nem kell ehhez SEO szakértővé válnod, még csak el sem kell mélyülnöd a keresőoptimalizálás tengerében. Persze ha érdekelnek a részletek, akkor szívesen megosztjuk veled a legfontosabb tudnivalókat, de a legjobban azzal jársz, ha megadod nekünk a legfontosabb marketing céljaidat és a többit ránk bízod. Neked elég a havi rendszerességű egyszerűsített analitikai riportokat átnézni és elégedettséggel nyugtázni a növekedést. Keress minket bátran, a részleteket pedig beszéljük meg egy személyes, vagy online találkozó során.