Szolgáltatásaink sikerre visznek

Egymásra épülő szolgáltatásaink felerősítik egymás hatásait.
Előnyre tehetsz szert, hiszen a kreatívoktól a fejlesztésen át az online marketingig minden lépést gondosan megtervezünk és kézben tartunk. Minden kérdésedre egy helyen találod a válaszokat.

Megoldásokat kínálunk

Az évek során számos területen kipróbáltuk magunkat és rengeteg szakmai tapasztalatot szereztünk.
Mindig az adott időszak elvárásainak megfelelően képezzük magunkat, így naprakész tudással rendelkezünk a legfontosabb digitális technológiák területén. Szolgáltatásaink éppen ezért a legmagasabb minőséget képviselik. Tekintsd meg referenciáinkat, és YouTube csatornánkat.

Kreatív tervezés

A folyamat a kreatív tervezéssel kezdődik legyen szó klasszikus nyomtatott kommunikációs médiumról, interaktív alkalmazásról, vagy mozgóképről.

Kitaláljuk, leskicceljük, vázlatokat, drótvázat vagy akár működő UX prototípust készítünk. Megtervezzük az arculatot, megrajzoljuk és animáljuk a grafikákat, és kompletten legyártjuk a nyomdaipari termékeket is.

szoftverfejlesztés

A számítógépes alkalmazások széles palettáját ismerjük. Fejlesztünk weboldalakat különböző platformokra, mobil alkalmazásokat, játékokat, interaktív edukációs eszközöket.

WordPress vagy Drupal alapú oldalak, Veeva e-detailer prezentációk és Approved e-mail kampányok, standaktivitás és kiállítási játékok, valamint mobil alkalmazások egyaránt megtalálhatók a kínálatunkban.

Online Marketing

Ha elkészült a weboldal, akkor kezdődik csak az igazi munka, hiszen a keresőoptimalizálás és a hirdetések segítségével indul a látogatók vásárlóvá konvertálása.

Az elkészített weboldalakat beállítjuk a legfontosabb SEO standardoknak megfelelően, és elkészítjük a Google Ads kereső, display vagy videó kampányokat is. Dőlj hátra és bízd a kampányaidat szakértőkre, ránk!

Tartalomtervezés

A kiváló tartalomtervezés fontos lépése egy jól működő marketing eszköz megalkotásának akár egy weboldalról, akár kereső kampányról vagy blogbejegyzésről beszélünk.

Minden részletnek a megfelelő helyre kell kerülnie ahhoz, hogy a felépített kampányok megfelelő módon teljesítsenek. Ebben is segítünk. Akár orvosi anyagok tartalmi összeállítását is el tudjuk végezni.