Jövőtudatos vízkezelés

Egy márka amely komolyan veszi a környezet megóvását. A forradalmi technológiát kínáló hazai vállalkozás évtizedes piaci jelenlét után döntött arról, hogy európai színvonalú arculattal jelenik meg, aminek létrehozásában volt szerencsénk közreműködni.

Környezetbarát, jövőtudatos, innovatív

Vegyszermentes vízkezelés a jövőnek tervezve. A Totalker ipari víztisztító rendszereket és azok teljeskörű menedzsmentjét és karbantartását kínálja ügyfeleinek több, mint 20 éves iparági tapasztalattal.

A fenntarthatóság jegyében segítik a vállalatokat abban, hogy a működésük során keletkezett ipari vizet ne hulladéknak, hanem értéknek tekintsék. Így született meg a víz újrahasznosításának gondolata és a hozzá kapcsolódó, ideális, vegyszermentes megoldás!

Arculattervezés az alapoktól

A Totalker történetét tekintve korábban ipari olajok kereskedelmével foglalkozott, és meglehetősen elavult vizuális megjelenése nem szolgálta azt a profizmust és azt az irányváltást, amit a környezettudatos vízkezelés ipari bevezetésével szeretett volna kommunikálni.  

A cég vezetője, Csák Róbert elérkezettnek érezte az időt, hogy a fantasztikus szolgáltatás mellé illő arculatot készíttessen, amiben nagy örömmel vettünk részt, hiszen jó érzés egy valóban nagyszerű értékeket képviselő vállalkozás sikerének továbbvitelén dolgozni.

Nagy örömmel vágtunk bele a feladatba, és hamarosan meg is született a Totalker arculati kézikönyve, amely meghatározza a legfontosabb vizuális elemeket a kommunikáció során.

Esettanulmány Totalker
Totalker

Kisarculat

Egy hatásosan megtervezett logó a vállalatok számára nélkülözhetetlen: s a logónak mindenképp érdemes utalással rendelkeznie a szervezet küldetésére. Fontos feladatunk, hogy ezt a jelképet elültessük a köztudatba: ehhez az szükséges, hogy sűrűn és a meghatározott keretek között következetesen ugyanúgy használjuk, hiszen ezzel megkönnyítjük péládul termékeink, kiadványaink, webes megjelenésünk, kiállítási standunk vagy aktivitásaink felismerhetőségét.

Az arculati alapok megtervezése után következő lépésben elkészítettük a kisarculati elemeket, a névjegykártyát, a levélpapírt és a boríték sablont. Fontos, hogy minden elem harmonikusan egészítse ki egymást és egyértelműen reflektáljon a vállalat értékeire.

Totalker

Weboldal design és fejlesztés

Az arculat kialakítása után a weboldal megtervezése következett. Ez az oldal viszonylag kevés aloldalból áll, inkább egy reszponzív onepage-jellegű megoldás lett. A legfontosabb adatokat tartalmazza, emellett alapos SEO ellenőrzésnek és beállításnak vetettük alá. Jól megjelenik organikus Google keresések során, és alkalmas későbbi keresőkampányok lebonyolítására is.

Totalker

Egy brand valódi mondanivalóval

Az itt bemutatott esettanulmányból láthatod, hogy milyen sokrétű támogatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Ha számodra is fontos, hogy egy kézben professzionális módon legyenek menedzselve a digitális anyagaid, akkor válassz ehhez megfelelő partnert. A Jacsomedia Digitális Ügynökség készen áll a komplex feladatok megvalósítására. Számíthatsz sokrétű szaktudásunkra és kreatív megoldásainkra, melyek egymásra épülve képesek lefedni a digitális tartalomszolgáltatás széles spektrumát.

„A Jacsomedia Digitális Ügynökséggel történő partnerség kiváló választás volt az Totalker Kft. számára, hiszen minden egyes közös projektünk során kreatív és proaktív módon segítik a munkámat.”

Csák Róbert, ügyvezető igazgató, Totalker Kft.
Totalker