Weboldal, Landing page, CMS

A képernyő lehet a tenyeredben, vagy betöltheti a szobád falát, használhatod útközben, vagy az ágyban fekve. Az üzeneteknek azonban a funkciótól és mérettől függetlenül célba kell találniuk. Ismerjük a weboldal felhasználás megannyi módját, így biztonsággal tervezünk webes alkalmazást vagy honlapot bármilyen a felületre.

Teljeskörű weboldal és webapp fejlesztés

Manapság már nem könnyű előre meghatározni, hogy a megálmodott elképzeléseinket milyen felbontású és méretű eszközökön fogják használni. Emiatt alakult ki a reszponzív design, ami a korlátai mellett egy hasznos megközelítés ha olyan tartalmat tervezünk, aminek többféle megjelenítési megoldás esetén is működőképesnek kell lennie. A digitális tervezésnél arra törekszünk, hogy termékeink széles körben hatékonyan jelenítsék meg a márkaüzeneteket.

Ha kell egy konvertáló weboldal

Nem elég, ha van honlapod, hiszen a látogatóidból vásárlókat kell konvertálnod. Ehhez pedig olyan weboldal szükséges ami megfelel mind a jelenkor vizuális kultúrájának, képes az információt kijelző mérettől függetlenül megjeleníteni, és a keresőmotorok elvárásait is maradéktalanul kiszolgálja. Láthatóvá kell válnod az Internet forgatagában!

Munkánk során számos keretrendszerrel ismerkedtünk meg (Joomla, WordPress, Drupal, TeamSite) és ha bonyolult elképzeléseidhez egyedi megoldásra van szükséged, akkor egyedi fejlesztéssel azt is képesek vagyunk megvalósítani a számodra. Lehet egy egyszerű landoló oldal, egy statikus HTML oldal, egy CMS (tartalom menedzsment rendszer) motorral megtámogatott portál vagy egy bonyolult backend rendszerrel ellátott webes alkalmazás, szakembereink megtalálják a számodra leginkább megfelelő módszert. Minden lépés egy helyen, hogy neked minél egyszerűbb dolgod legyen.

Medi-Radiopharma

Teljeskörű adminisztráció és hosting

Tárhelyünk az ország legfejlettebb szerverfarmjában található, így a weboldalad gyors és elérhető lesz. Mi intézzük a teljes adminisztrációt, a domain lefoglalását, a biztonsági tanúsítvány (SSL) megvásárlását, és az összes tervezéssel és fejlesztéssel kapcsolatos feladatot. Neked semmi más dolgod nincs, mint elmondani az elképzelésedet, a többit mi visszük a vállunkon.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet weboldal és webapp szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Tartalom tervezés

Nem pontosan tudod megfogalmazni, mit szeretnél az oldaladra? Ne aggódj, profi szövegíróink segítségével segítünk neked kialakítani a SEO kompatibilis tartalmakat a weboldaladra. Ez a szolgáltatás sok időt és energiát takarít meg a számodra, és elősegíti a később felépíthető online marketing tevékenység szilárd alapjait. A szöveges tartalom a weblap talán legfontosabb alappillére. Hogy miért kell erre kifejezetten nagy hangsúlyt fordítani? Egyrészt a felhasználóid ezzel találkoznak elsőként, innen szerzik első benyomásaikat, másrészt a keresőmotorok számára is ez adja a támpontot az oldalad értékeléséhez és az organikus rangsorolásához. Nem győzzük hangsúlyozni tehát, hogy mennyire fontos a szöveges tartalmak gondos megtervezése.

Weboldal design

Megrajzoljuk a weboldaladat ügyelve a kor design trendjeire, és az egyre nagyobb teret hódító mobil felhasználás kihívásaira. Ma már a felhasználók egyértelmű többsége használja a weboldalakat és webes alkalmazásokat a mobileszköze segítségével így mobile first gondolkodásmód fajsúlyosan jelen van a tervezési folyamatokban.

A design nem csupán vizuális megjelenést de a funkciók megtervezését is jelenti. Itt jöhet képbe az UX design megközelítés. Ha fontosnak tartod, hogy a felhasználói visszajelzések alapján agilis módon alakítsuk ki a weboldaladat, akkor érdemes átgondolnod a teljes tervezési folyamatra kidolgozott UX kutatási csomagunk igénybevételét. Ez egy korszerű és felhasználó-központú iteratív megközelítés, amelynek során valódi emberek visszajelzései alapján finomítjuk a megjelenést és a funkciókat a legmagasabb konverziós arány elérése érdekében.

Prototípus készítés

Egy kattintható prototípus sokszor jobban megfoghatóvá teszi a majdani weboldal funkcionális megjelenését, mint a statikus képek. Emiatt a tervezés során elkészítünk neked egy lo-fi vagy hi-fi prototípust, amin már felhasználói teszteket is lehet végezni. Ez azért hasznos, mert még a programozás előtt kiderülhetnek olyan dolgok, amelyek miatt egyes funkciók akár teljesen megváltozhatnak, vagy el is lehet hagyni őket. Így sokkal költséghatékonyabb lesz a fejlesztés.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet weboldal és webapp szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Web programozás

Ha a tartalom és a forma összeállt, akkor jöhet a munka oroszlán része. A weboldal számos módon elkészülhet, ami a statikus HTML oldaltól a CMS rendszereken át az egyedileg lefejlesztett megoldásokig sokféle formában ölthet testet.

Html

Ha csak egy egyszerű landing oldalt kell csinálni, azt lehet HTML alapon készíteni. Előnye az egyszerűségében rejlik, nem igényel folyamatos karbantartást, biztonságos, gyors és ha nem változtatjuk a tartalmat gyakran, akkor teljességgel meg is felel majd.

Cms

Ha egy összetettebb oldalról, vagy portálról van szó, akkor célszerű valamilyen tartalomkezelő motorral ellátott CMS-t (WordPress, Drupal, Joomla) választani, mert ezek esetében sokkal könnyebb lesz később a tartalommenedzsment, illetve a bővíthetőség. A nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerek széles körben elterjedtek, népszerűek és remek támogatás van hozzájuk. A motorokat a fejlesztő cégek folyamatosan frissítik, és rengeteg hasznos modul készül hozzájuk, így szinte minden igényt képesek kielégíteni.

Könnyen menedzselhető, jól karbantartható, SEO kompatibilis, mobilra optimalizált, többnyelvű használatot tesz lehetővé. A WordPress alapú oldalakat testre szabjuk, feltöltjük tartalommal, beállítjuk a legfontosabb kereső optimalizálási feltételeket és folyamatosan frissítjük, karbantartjuk.

Egyedi weboldal fejlesztés

He ezek egyike sem alkalmas arra, hogy kiszolgálja a felhasználói igényeket, akkor egyedi fejlesztésre van szükség. Webes alkalmazások és crossplatform alkalmazások esetén az Ionic keretrendszert használjuk, webes felhasználásra a PHP alapú backend környezeteket részesítjük előnyben, illetve a frontendre a Yii és Vue alapú JavaScript keretrendszereket használjuk.

Gyakorlatilag minden megoldható egyedi fejlesztéssel, bár ez a legköltségesebb megoldás, is egyben.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet weboldal és webapp szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Online marketing

Kész a weboldal, de vajon látják-e a keresők, és a felhasználók? A válasz sajnos az, hogy nem, mivel a verseny nagy, és a keresőmotorok robotjainak is eltart egy ideig, míg feltérképezik a friss tartalmakat. Szerencsére segíthetünk azon, hogy mihamarabb berúgjuk a motort. Erre van a SEO (kereső optimalizálás) és a SEA (kereső hirdetések), mint bevált szerszámok.

Seo

A keresőoptimalizálás egy elengedhetetlen eszköz, ha azt szeretnéd, hogy a Google keresőmotorja megismerje és idővel minél előbb rangsorolja a honlapodat az organikus (nem fizetett) találati listában. Ez egy időigényes és folyamatos karbantartást igénylő feladat, de hosszabbtávon megéri a befektetett energiát.

Ez elsősorban a szöveges tartalom megfelelő kialakításáról és a meta adatok valamint a címsorok összehangolásáról szól az elérni kívánt marketing tevékenységgel. A kész oldaladat alap SEO csomagunk segítségével már keresőbaráttá tesszük, de ha további finomításokra is igényed van, akkor folyamatos után követéssel erre is lehetőséget tudunk nyújtani.

Sea

Ha gyorsan szeretnél eredményeket, akkor a fizetett Google Ads hirdetések jelentik a választ a kérdéseidre. Google Ads hirdetésekkel azonnal a találati lista előkelő helyére kerülhetsz, és már meg is kezdheted a terméked értékesítését vagy az oldalad népszerűsítését. Egy jól célzott kereső kampány azonnal odavonzza a látogatókat az oldaladra. Display kampány segítségével olcsóbban elérhetsz nagyobb célközönséget, és megjelenhetsz a Google és partnerei oldalain (pl.: Gmail). Elkészítjük Google Ads hirdetéseidet és hónapról-hónapra menedzseljük azokat a minél nagyobb konverziós hatásfok elérése érdekében.

Lépjünk kapcsolatba

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Tudj meg többet weboldal és webapp szolgáltatásainkról!

Kérj személyes konzultációt.

Lépjünk kapcsolatba

Milyen WEBES termékeket készítünk?

Az egyszerű válasz az lenne: mindenfélét. Azért felsoroljuk a legfontosabb terméktípusokat, hogy könnyebben eligazodjál, ha ajánlatot szeretnél kérni valamire.

  • Honlap
  • Landing oldal
  • CMS alapú weboldal (WordPress, Drupal, Joomla)
  • Egyedi fejlesztésű weboldal
  • Webes alkalmazás (natív appok helyett)
  • Webáruház
  • SEO és SEA szolgáltatás

Látogatókból vásárlót

Weboldal fejlesztés 15 év szakmai tapasztalattal. A weboldalak evolúciójával együtt fejlődve sajátítottuk el a különböző webes megoldásokat. Szakmai tapasztalatunk és kiváló szakember gárdánk segítségével minden webes témában felmerülő kérdésre megtaláljuk a választ. Ha egy igazán jól működő, látványos, funkcionális és konvertáló weboldalt szeretnél indítani, akkor érdemes ránk bíznod a feladatot. Keress minket bátran, a részleteket pedig beszéljük meg egy személyes, vagy online találkozó során.